τοποθεσία

To Bloom είναι ένας πολυχώρος που διαθέτει παραλία, εστιατόριο και χώρο εκδηλώσεων.
Φωλιασμένο κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Αθηναϊκής Ριβιέρας και συγκεκριμένα στην Α πλαζ Βούλας, το Bloom σας καλεί σε έναν κόσμο απαράμιλλης ομορφιάς και χαλάρωσης. Έναν χώρο που θα αποτελεί την επιτομή της παραθαλάσσιας αναψυχής, της υψηλής γαστρονομίας και του διαχρονικού ρομαντισμού.

εστιατόριο

Αλλά η γοητεία του Bloom εκτείνεται πολύ πέρα από την ακτογραμμή. Το εστιατόριό μας, με θέα στο Αιγαίο, σας προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Με επι κεφαλής τον καταξιωμένο σεφ του Moorings Κώστα Λώλα, το μενού μας γιορτάζει τις ζωντανές γεύσεις της Ελλάδας, με τα τοπικά υλικά να μετατρέπονται σε γαστρονομικά αριστουργήματα που πυροδοτούν τις αισθήσεις.

εκδηλώσεις

To Bloom θα προσφέρει ένα μαγευτικό σκηνικό για γάμους αλλά και για πάσης φύσεως εκδηλώσεις: εταιρικά evens, βαπτίσεις, incentives, team building events, V.I.P dinners κα.

Σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς με θέα θάλασσα, σχεδιασμό και διακόσμηση με vintage επιρροές, επίπεδους χώρους και με πρόσβαση ΑΜΕΑ, ανεξάρτητη είσοδο και parking που υπόσχεται άνεση και διακριτικότητα.

Θα μπορεί να φιλοξενήσει 300 και πλέον καλεσμένους με πλήρη υποστήριξη σε σχετικό εξοπλισμό και δική του, ξεχωριστή κουζίνα.

see you @ Bloom!

Whether it’s a romantic dinner for two, a family celebration, or a gathering of friends, we look forward to hosting you and creating memorable moments together. Fill out the form below, and someone from the Bloom team will get back to you!

events @ Bloom

Moorings’ event team will be at your disposal – with their special dedication to detail and professionalism – which is a guarantee for the success of your event

see you @ Bloom!

Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, μια οικογενειακή γιορτή ή μια συγκέντρωση φίλων, ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος από την ομάδα του Bloom θα επικοινωνήσει μαζί σας!

events @ Bloom

Η ομάδα εκδηλώσεων του Moorings θα είναι στη διάθεσή σας – με την ιδιαίτερη αφοσίωσή της στη λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό – που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσής σας